Om ÅTK

Ålesund Tennisklubb har idag rundt 250 medlemmer. Rundt 160 medlemmer er i alderen 0-19 år. Våre yngste medlemmer er rundt fire år, mens de eldste er godt over 70 år. De fleste spiller én-to ganger per uke. Omtrent 30 spillere trener tre-sju ganger pr uke og deltar i turneringer utenbys.

Vi har flere knøttegrupper i alderen fire-sju år, både i SFO-tiden og på ettermiddager. Vi følger "Play&Stay" og "rød-oransje-grønn" systemet i tennisopplæringen. Mer info om dette finnes på denne linken: http://www.tennis.no/tennisskolen/tips-til-foreldre

 

Vårt hovedfokus er at barn og unge skal få oppleve mestring og glede i et sosialt fellesskap. Tennis er en sport som man kan ha med seg resten av livet, og ÅTK har mange pensjonister som fortsatt er aktive på banen.

 

Hovedtrener Joachim Sinober Jensen arbeider med ÅTK sine juniorgrupper, herrelag og damelag, og cardiotennisgruppene. Vi har også flere dyktige assistenttrenere som hjelper til med opplæring av de yngste og i grupper som trenger flere enn én instruktør. 

 

I tillegg arrangerer vi ekstratilbud enkelte helger, med konkurranser og sosiale turneringer.

 

Treningene følger i regelen skoleplanen.